+31(0)181 600000

Projectverhuizingen

Een vlekkeloze projectverhuizing is vrijwel ondenkbaar zonder een goede voorbereiding. Overleg met alle betrokkenen is daarbij van groot belang. In een overzichtelijk draaiboek wordt nauwkeurig weergegeven wat van iedereen verlangd wordt en hoeveel tijd daarvoor nodig is. Glasheldere offertes, volledig gespecificeerd, met nauwkeurig omschreven doelstellingen en kwaliteitscriteria. Wij laten niets aan het toeval over. Van der Ent TopMovers is in het bezit van het erkenningscertificaat dat hoort bij het lidmaatschap van de vakafdeling Professionele Projectverhuizers (PPV). Deze certificering biedt de garantie dat wij zijn toegerust voor het uitvoeren van projectverhuizingen, zoals grootschalige en complexe verhuizingen van bedrijven, verzorgingstehuizen, musea, laboratoria en scholen.

Leeg opleveren oude locatie

Als bedrijf verlaat u de huidige locatie, bijvoorbeeld door groei of centralisering. Dan blijft er doorgaans méér achter dan alleen het pand, terwijl uw pand in originele staat opgeleverd moet worden. Van der Ent Top Movers assisteert u hierbij door losse inrichtingselementen zoals tapijten, tussenwanden en systeemplafonds vakkundig te verwijderen. De achtergebleven inventaris kan worden opgekocht of milieuverantwoord worden afgevoerd. Natuurlijk laat Top Movers uw oude pand netjes achter: gaatjes in de muren worden gevuld en alles wordt bezemschoon opgeleverd.

Opslag

Heeft u extra ruimte nodig omdat u gaat verhuizen, verbouwen of emigreren? Dan bieden wij u een ultra moderne manier aan om uw inventaris veilig bij ons onder te brengen.

Opslag

ICT Service

Als gespecialiseerde dienstverlener biedt Van der Ent TopMovers u een geïntegreerd verhuisconcept voor het deskundig verhuizen van ICT-apparatuur. Allereerst vindt intensief contact plaats tussen uw systeembeheerder en ons ICT-team. De apparatuur wordt in overleg met de systeembeheerder afgekoppeld, waarna het netwerk wordt afgesloten. Het speciaal hiervoor opgeleide verhuisteam verwijdert de bekabeling van CPU-kasten, monitoren, keyboards, en overige apparatuur en plaatst de apparatuur in stevige kunststof computerboxen. Op de nieuwe werkplek wordt vervolgens de apparatuur aangesloten en getest op functioneren.

Logistiek

Meer dan bezorgen, verlangt u meer dan alleen het afleveren van uw producten en heeft u behoefte aan crossdocking, orderpicking en bezorgservice? Dankzij onze jarenlange ervaring en landelijke dekking zijn wij prima in staat om aan uw wensen te voldoen. Dankzij één aanspreekpunt werken wij efficiënter en kostenbesparend.

Offerte verhuizen en contact

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Bedrijfsverhuizing projecten

Opslag

Ter land, ter zee en in de lucht!

Nidera Rotterdam

Grafisch Lyceum Rotterdam