+31(0)181 600000

Overzeese verhuizingen

Is Europa u nog iets te dichtbij en zoekt u het liever verderop dan verzorgen wij ook u verhuizing naar de andere kant van de oceaan. Door ons wereldwijde Fidi netwerk zijn wij in staan om uw inboedel professioneel te vervoeren naar de andere kant van de wereld. Vanwege de gunstige ligging van ons bedrijf in het Rotterdams havengebied zijn wij in staat om de gehele afhandeling in eigen beheer uit te voeren.Vervoer door de lucht of per boot behoort beide tot de mogelijkheden. Uiteraard vergt dit een goede voorbereiding en plan van aanpak.

Tax Free

Als u verhuist naar een land buiten de EU behoudt u het recht om goederen belastingvrij te kopen in Nederland.Tax-free kopen is echter onderworpen aan allerlei regels en procedures. Wij werken al sinds jaar en dag samen met International Distributors. ID weet als geen ander hoe u om moet gaan met het kopen van al uw inboedel en nog veel meer belastingvrij artikelen.

Lees meer

Douane regelementen

Verhuist u naar Nederland vanuit een niet-EU-land? En wilt u uw verhuisboedel belastingvrij invoeren in Nederland? Dan moet u een aangifte voor invoer van uw verhuisboedel doen bij de Douane. U geeft hierin aan dat u uw verhuisboedel belastingvrij wilt invoeren.

Deze aangifte kunt u niet alleen doen. De aangifte gaat via ons met het digitale Aangiftesysteem (AGS) van de Douane. De verhuisboedel geven wij aan met een speciale code (vrijstellingscode), waardoor u uw verhuisboedel belastingvrij kunt invoeren.

U kunt de vrijstelling alleen krijgen als u aan een aantal voorwaarden voldoet.

Check snel onderstaande link voor meer informatie.

Lees meer

Europese verhuizingen

Gaat u verhuizen binnen Europa dan kunt u vertrouwen op onze jarenlange expertise. Omdat wij alles in eigen beheer van A tot Z doen heeft u  één aanspreekpunt. Uw inboedel wordt vakkundig ingepakt, gedemonteerd, geladen en op de plaats van bestemming weer gelost in de door u aan te geven ruimtes. Ook het uitpakken en demonteren van meubels behoort tot de mogelijkheden. Met wekelijks meerdere combinatie ritten naar o.a. Spanje, Portugal, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Engeland bent u verzekerd van een snelle afhandeling van uw verhuizing.

Rittenschema / Road schedule

Relocatie service

Om naar Nederland te komen is er een visum werk- & verblijfsvergunning nodig. Als dit eenmaal in orde is wordt het regelen van huisvesting uw volgende uitdaging. Als u deze uitdaging heeft overwonnen komen de vragen pas echt op uw af; waar ga ik mijn kinderen op school doen, wie is de beste tandarts in de buurt, waar is de supermarkt en bij welke bank kan ik het beste mijn rekening openen. Allemaal vragen die voor ons bekend en heel verklaarbaar zijn, echter voor u als nieuwkomer een hele klus. Van aankomst tot vertrek kunnen wij u hierin begeleiden.

Totaal service

Meer dan alleen verhuizen. Heeft u behoefte aan extra ondersteuning rondom uw verhuizing dan biedt de totaal service vele mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van wereldwijde verhuizingen weten wij waar u behoefte aan heeft. Door op onderstaande link te klikken komt u direct bij de verschillende diensten uit.

Totaal service

Opslag

Heeft u extra ruimte nodig omdat u gaat verhuizen, verbouwen of emigreren? Dan bieden wij u een ultra moderne manier aan om uw inventaris veilig bij ons onder te brengen.

Opslag

Offerte verhuizen en contact

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Internationale projecten

Exporteren 40ft container met landbouwvoertuig – Canada

Verhuizing Breda – Strasbourg

Verhuizing Amsterdam – Luzern

Rederij container