+31(0)181 600000

Complete opslag

Heeft u extra ruimte nodig omdat u gaat verhuizen, verbouwen of emigreren? Dan bieden wij u een ultra moderne manier aan om uw inventaris veilig bij ons onder te brengen. In onze overdekte container warehouse staat u persoonlijke inventaris veilig en droog. Met name meubels zijn erg onderhevig aan temperatuur-wisselingen. Dankzij een klimaat beheersing systeem houden wij uw inboedel op een constante temperatuur. Als een van de weinige aanbieders in Nederland bieden wij u de mogelijkheid om uw goederen in eigen nieuwe 20ft containers te laden. Deze containers hebben extra ventilatie kanalen, zijn voorzien van een houtenvloer, ijzeren bindstrippen en ogen om de goederen vast te zetten tijdens het transport of een volledig geautomatiseerde container handling.

Grote stukken opslag

Wanneer u slechts een geringe hoeveelheid op wilt slaan en een volledige 20ft container daarvoor te groot is biedt Van der Ent TopMovers de mogelijkheid om in haar warehouse uw spullen in een halve container of los verpakt op een pallet op te slaan. Als een van de weinige aanbieders in Nederland bieden wij u de mogelijkheid om uw goederen in eigen halve 20ft containers te laden. Deze containers hebben extra ventilatie kanalen, zijn voorzien van een houtenvloer, scheidingswand, ijzeren bindstrippen en ogen om de goederen vast te zetten tijdens het transport of een volledig geautomatiseerde container handling. Voor uw pallets bieden wij u de mogelijkheid om deze in speciale stelling te plaatsen. De pallets zullen worden gelabeld en worden geseald.

 

Archief

Vernietigen is geen optie. Weggooien voorlopig evenmin. De opslag en het beheer van archieven is binnen bedrijven en organisaties vaak een ondergeschoven kindje. Van der Ent TopMovers biedt het MKB een uitstekend alternatief. Tegen scherpe prijzen worden uw documenten veilig en schoon opgeslagen. In een beveiligde ruimte met klimaatbeheersing en via een geautomatiseerd systeem zijn archiefstukken snel en eenvoudig op te zoeken. Beheerstaken variëren van het opschonen, het opzoeken, het klaarzetten en het bezorgen tot en met het scannen en per e-mail versturen van stukken. En u betaalt nooit te veel, wij factureren namelijk op basis van het aantal strekkende meter. Dit klinkt heel eenvoudig en efficiënt? En dat is het ook!

Auto opslag

Wij beseffen ons heel goed wat voor economische- en emotionele waarde een personenauto voor u kan hebben. Als een van de weinige aanbieders in Nederland bieden wij u de mogelijkheid om uw voertuig in eigen nieuwe 20ft containers te plaatsen. Deze containers hebben extra ventilatie kanalen, zijn voorzien van een houtenvloer en ogen om de auto goed vast te zetten tijdens het transport of een volledig geautomatiseerde container handling. Daarom kunt u met een gerust gevoel uw personenwagen bij ons stallen.

Offerte verhuizen en contact

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Voorbeeld projecten

Auto opslag

Archiefopslag

Opslag

SKS Kinderopvang Rhoon