0181 – 60 00 00

In- en Uitpak service

Kiest u voor gemak en/of bent u zelf niet in staat om uw eigendommen te verpakken dan is de in- en uitpakservice echt iets voor u. Dankzij onze gediplomeerde verhuizers weten wij welke materialen geschikt zijn om uw eigendommen zo goed mogelijk te verpakken. Of het nu gaat om van het verpakken van glaswerk, boeken, vitrinekasten of kroonluchters. Voor alles hebben wij een passende oplossing.

De– / Montage service

Bent u niet zo handig en/of kiest u voor gemak dan is de de- & montage service de oplossing. Voorzien van de juiste gereedschappen en ervaring zijn wij in staat om uw meubels snel uit en vakkundig in elkaar te zetten.

Klusjes man

Tijdens een verhuizing komt er veel op u af, vaak zaken waar u van te voren niet altijd over na heeft gedacht. Wat te denken van het ophangen van schilderijen, lampen, tv en/of meubel. Kiest u voor gemak dan kiest u voor de klusjes man. Ook het schilderen, behangen en vloeren leggen behoort tot de mogelijkheden. U huurt de klusjesman per uur, wel zo overzichtelijk.

In- en verkoop meubilair

Voor iedere portemonnee bieden wij een passende oplossing. Naast de verkoop van nieuw meubilair wat voldoet aan de laatste ergonomische eisen bieden wij u ook de mogelijkheid om jong (her)gebruikt meubilair aan te schaffen. Ook het opkopen en/of afvoeren van uw meubilair kunt u via Van der Ent TopMovers regelen.

Digitale verhuisarchitect

Met de Digitale verhuisarchitect van Van der Ent Top Movers heeft u de regie over uw verhuizing. Een spin in het web en de regisseur van het gehele project. U kunt met deze huisvestingsapplicatie uw nieuwe ruimtes zelf indelen. Omdat de verhuisarchitect gebaseerd is op een Office-omgeving, zullen uw medewerkers alle functies snel herkennen en er mee kunnen werken. Hierdoor zijn de dure specialisten zoals tekenaars niet langer nodig. Ook kunt u uw ontruimingsplannen via het programma eenvoudig zelf maken, wat u ook grote besparingen oplevert.

Schoonmaak service

Vragen die wij regelmatig krijgen is of wij de oude locatie ook schoon kunnen opleveren. Woonhuizen, kantoren, werkplaatsen en magazijnen; allemaal verschillende type ruimtes. Uiteraard vergt elke ruimte een andere manier van aanpak. Dankzij ons breed netwerk werken wij samen met gerenommeerde partners welke gespecialiseerd zijn in het schoon opleveren van uw locatie.

Facilitaire ondersteuning

Bij de overgang naar een nieuw pand, of het (her)inrichten na een renovatie komt een hoop bij kijken. Het omvangrijke traject start bij het goed plannen en organiseren. Op elk moment, in elk stadium van dit arbeidsintensieve proces kunt u besluiten facilitaire ondersteuning in te roepen.

De meest uitgebreide service is het volledig uit handen nemen van uw project, inclusief de inrichting, eindmontage, het aansturen van toeleveranciers tot aan de verhuizing.
Wij gaan vervolgens stap voor stap voor u aan de slag en leveren uw locatie Turn – Key op.

Heeft u alleen behoeft aan een postkamer medewerker en/of facilitair aanspreekpunt dan is dit uiteraard ook mogelijk

Kabel management

Kabelmanagement is de moderne verzamelnaam voor het beter wegwerken van de bekabeling rondom de kantoorwerkplek. Los slingerende kabels is op vele kantoren een bekend verhaal. Ondanks moderne technieken als wifi en bluetooth blijft u zitten met een berg aan kabels. Uiteraard levert dit ook gevaarlijke situaties op waar u niet op zit te wachten. Wij adviseren u en komen graag langs om u te assisteren met het wegewerken van de kabels.

Interieur en meubel advies

Naast de voorbereiding, en  de verhuizing doet Van der Ent TopMovers er alles aan uw (nieuwe) pand in te richten in een stijl die aansluit bij uw huisstijl. Als extra kunt u daarom gebruik maken van professioneel interieur- en/of meubeladvies.

Aan de hand van uw ideeën en wensen komen wij met een interieurdeskundige om gezamenlijk uw wensen te inventariseren en u te voorzien van de laatste trends.

Offerte verhuizen en contact

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Totaal service projecten

Gemeente Breda, Stadskantoor

Raad van State Den Haag

Careyn Rozenhoek, Rozenburg

SKS Kinderopvang Rhoon