+31(0)181 600000

In- en Uitpak service

Kiest u voor gemak of bent u zelf niet in staat om uw eigendommen te verpakken dan is de in-& uitpakservice echt iets voor u. Dankzij onze gediplomeerde verhuizers weten wij welke materialen geschikt zijn om uw eigendommen zo goed mogelijk te verpakken. Of het nu gaat om van het verpakken van glaswerk, boeken, vitrinekasten of kroonluchters. Wij hebben een passende oplossing.

Facilitair medewerker

Bij de overgang naar een nieuw pand, of het (her)inrichten na een renovatie komt een hoop bij kijken. Het omvangrijke traject start bij het goed plannen en organiseren. Op elk moment, in elk stadium van dit arbeidsintensieve proces kunt u besluiten facilitaire ondersteuning in te roepen.Heeft u alleen behoeft aan een postkamer medewerker en/of facilitair aanspreekpunt dan is dit uiteraard ook mogelijk

Schoonmaak service

Vragen die wij regelmatig krijgen is of wij de oude locatie ook schoon kunnen opleveren. Woonhuizen, kantoren, werkplaatsen en magazijnen; allemaal verschillende type ruimtes. Uiteraard vergt elke ruimte een andere manier van aanpak. Dankzij ons breed netwerk, werken wij samen met gerenommeerde partners welke gespecialiseerd zijn in het schoon opleveren van uw locatie.

Verhuisarchitect

Met de Digitale verhuisarchitect van Van der Ent Top Movers heeft u de regie over uw verhuizing. Een spin in het web en de regisseur van het gehele project. U kunt met deze huisvestingsapplicatie uw nieuwe ruimtes zelf indelen. Omdat de verhuisarchitect gebaseerd is op een Office-omgeving, zullen uw medewerkers alle functies snel herkennen en er mee kunnen werken. Hierdoor zijn de dure specialisten zoals tekenaars niet langer nodig. Ook kunt u uw ontruimingsplannen via het programma eenvoudig zelf maken, wat u ook grote besparingen oplevert.

Klusjes man

Tijdens een verhuizing komt er veel op u af, vaak zaken waar u van te voren niet altijd over na heeft gedacht. Wat te denken van het ophangen van schilderijen, lampen, tv en/of meubel. Kiest u voor gemak dan kiest u voor de klusjes man. Ook het schilderen, behangen en vloeren leggen behoort tot de mogelijkheden. U huurt de klusjesman per uur, wel zo overzichtelijk.

Meubilair (ver)koop

Voor iedere portemonnee bieden wij een passende oplossing. Naast de verkoop van nieuw meubilair wat voldoet aan de laatste ergonomische eisen bieden wij u ook de mogelijkheid om jong (her)gebruikt meubilair aan te schaffen. Ook het opkopen en/of afvoeren van uw meubilair kunt u via Van der Ent TopMovers regelen.

Kabel management

Kabelmanagement is de moderne naam voor het beter wegwerken van de bekabeling rondom de werkplek. Los slingerende kabels is op vele kantoren een bekend verhaal. Ondanks moderne technieken blijft u zitten met een berg aan kabels. Uiteraard levert dit ook gevaarlijke situaties op waar u niet op zit te wachten. Wij komen graag langs om u te assisteren met het wegwerken van de kabels.

De-&montage service

Bent u niet zo handig en kiest u voor gemak dan is de de-& montage service de oplossing. Voorzien van de juiste gereedschappen en ervaring zijn wij in staat om uw meubels snel uit en vakkundig in elkaar te zetten.

 

Offerte verhuizen en contact

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Totaal service projecten

Auto opslag

Archiefopslag

Opslag

SKS Kinderopvang Rhoon