+31(0)181 600000

Compleet verhuizen

Kiest u voor gemak? Dan kunt u bij ons uw verhuizing van A tot Z laten uitvoeren. Of het nu gaat om het in- en uitpakken van uw persoonlijke eigendommen, het de- en monteren van uw meubels of het verhuizen van uw complete inboedel, alles is mogelijk.

Grote Stukken

Verzorgt u liever zelf uw verhuizing, maar ziet u op tegen het slepen met die grote en zware items. Dan hebben wij een passende oplossing voor u. Onze verhuizers kunnen ook alleen de grote items voor u verhuizen. U kunt hierbij denken aan de bergkast, dressoir, piano of bijvoorbeeld de wasmachine.

Totaal service

Meer dan alleen verhuizen. Heeft u behoefte aan extra ondersteuning rondom u verhuizing dan biedt de totaal service vele mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van zowel particulier als zakelijke verhuizingen weten wij waar uw behoefte aan heeft.

Totaal service

Verhuisliftassistentie

Heeft u een probleem omdat u bankstel en/of dressoir niet over de trap gaat en heeft u geen lift die groot genoeg is? Dan biedt de verhuislift assistentie uitkomst, dankzij onze moderne materialen zijn wij in staat om tot 31 meter uw meubels via de buitenkant omhoog te vervoeren.

Verkoop verhuismaterialen

Verzorgt u liever zelf uw verhuizing? Wij zijn u graag van dienst met het leveren of verhuren van allerlei handige verhuismiddelen.Of het nu gaat om verhuisdozen, matrashoezen of noppenfolie, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Opslag

Heeft u extra ruimte nodig omdat u gaat verhuizen, verbouwen of emigreren? Dan bieden wij u een ultra moderne manier aan om uw inventaris veilig bij ons onder te brengen.

Opslag

Offerte verhuizen en contact

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Verhuisservice projecten

Auto opslag

Archiefopslag

Opslag

SKS Kinderopvang Rhoon