+31(0)181 600000

Waarom Stoof?

Stoof Verhuizingen

Stoof Verhuizingen is ontstaan begin jaren 80. Stoof is voortgekomen vanuit het vroegere Breda Transport te Hazeldonk. Al vanaf het begin staat ons verhuisbedrijf bekend om zijn kwaliteit, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Daardoor zijn wij uitgegroeid tot één van de meest complete verhuisbedrijven in Brabant. Stoof Top Movers is inmiddels franchisenemer van de landelijk organisatie Top Movers. Wij zijn actief in zowel de particuliere, de zakelijke als internationale markt.

Tevens maakt Stoof Topmovers sinds augustus 2011 onderdeel uit van de Van der Ent Group. Met vestigingen in Breda, Spijkenisse, Rotterdam, Den Haag en Leiderdorp behoren wij tot een van de van beste verhuisbedrijven van Nederland. Neem gerust een kijkje op onze website of bel vrijblijvend voor een persoonlijke gesprek op 076 5224100.

Lees meer

5 redenen:

  • Ruim 85 jaar ervaring;
  • Klantgericht;
  • Duidelijke afspraken;
  • Verhuisgarantie;
  • Bespaart u veel tijd en energie;

Offerte verhuizen en contact

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Verhuizen in Breda

Kies voor ervaring

Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van verhuizen en kunnen u een zeer complete en betaalbare verhuisservice bieden door handige, sterke en opgeleide verhuis-medewerkers in te zetten. U mag dan ook niet anders dan kwaliteit en professionaliteit verwachten wanneer u gebruik maakt van ons verhuisbedrijf in Breda. U kunt altijd verhuizen tegen een aantrekkelijk tarief en gebruik maken van gratis & professionele verhuismaterialen zoals: steekwagens, verhuisdekens en (de)montage service. Op deze manier profiteert u van een meer dan gunstige prijs-kwaliteit verhouding van de diensten van ons verhuisbedrijf in de regio Brabant.

Offerte verhuizen en contact

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing