0181 – 60 00 00

Waarom Stoof?

Stoof Verhuizingen

Stoof Verhuizingen BV is ontstaan begin jaren 80 vanuit het vroegere Breda Transport. Vanaf het begin staat ons verhuisbedrijf bekend om zijn kwaliteit, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid en is daardoor uitgegroeid tot één van de meest complete verhuisbedrijven in Brabant . Stoof Top Movers is actief in zowel de particuliere, de zakelijke als de internationale markt.

Stoof Verhuizingen maakt sinds augustus 2011 onderdeel uit van Van der Ent Top Movers. Met vestigingen in Breda,Spijkenisse,Rotterdam,Den Haag en Leiderdorp behoren wij tot een van de van beste verhuisbedrijven van Nederland. Neem gerust een kijkje op onze website om te zien welke diensten wij nog meer aanbieden!

Lees meer

5 redenen:

  • Ruim 85 jaar ervaring;
  • Zorgeloze verhuisdag;
  • Duidelijke afspraken;
  • Verhuisgarantie;
  • Bespaart u veel tijd en energie;

Offerte verhuizen en contact

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing

Verhuizen in Breda

Kies voor ervaring

Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van verhuizen en kunnen u een zeer complete en betaalbare verhuisservice bieden door handige, sterke en opgeleide verhuis-medewerkers in te zetten. U mag dan ook niet anders dan kwaliteit en professionaliteit verwachten wanneer u gebruik maakt van ons verhuisbedrijf in Breda. U kunt altijd verhuizen tegen een aantrekkelijk tarief en gebruik maken van gratis & professionele verhuismaterialen zoals: steekwagens, verhuisdekens en (de)montage service. Op deze manier profiteert u van een meer dan gunstige prijs-kwaliteit verhouding van de diensten van ons verhuisbedrijf in de regio Brabant.

Offerte verhuizen en contact

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing